PAGINA PRINCIPALA
DESPRE NOI
ISTORIC
MISIUNE
IMPLICAREA COMUNITATII
INTERNATIONAL
STATISTICI
PROIECTE ASOC
COJES
CONTACT
 
2019
Înscrierile la Centrul de varstnici Livada se vor accepta în baza întocmirii unei fise psiho-socio-geriatricã de catre Comisia de evaluare.
citeste mai mult...
2000
In aprilie 2000 CAUPS a fost inregistrat ca organizatie non-guvernamentalã. In primul an de activitate, CAUPS a beneficiat de un ajutor financiar...
citeste mai mult...
2012
Exemplu 1: Aveti o cifra de afaceri pe an de 200.000 RON si dupa scaderea cheltuielilor deductibile, ramâne un venit net de 10.000 RON (valoarea impozabila). Pentru acesta suma, datorati un impozit de 16%
citeste mai mult...
“E mai usor sa fii generos decat sa regreti ca nu ai fost.”
ASOC  

 

Asistenta sociala si consiliere pentru mame singure (2001-2003)

Aistenta sociala si consiliere psihologica, maternala, familiala, financiara, juridica pentru femei.

Acest proiect a fost derulat in anii 2001-2003 cu sprijinul Organizatiei Internationale Global Fund for Women, a Fundatiei Umanitar Culturale Mosincat si a Fundatiei Ave Maria. Activitatile au constat in organizarea de grupuri de suport, ateliere tematice educative si diferite activitati sociale pentru mame singure, oferirea de ajutor in supravegherea copiilor mamelor singure cu serviciu, diseminarea de informatii despre agentii locale si regionale de plasare a fortei de munca si despre alte institutii care se ocupa cu reinsertia sociala a grupurilor marginalizate, asistarea mamelor singure care cauta loc de munca in redactarea CV-urilor si pregatirea lor pentru interviul de angajare, organizarea de ateliere si cursuri de calificare si recalificare pentru mame singure, cu scopul imbunatatirii sanselor de a gasi un loc de munca corespunzator.

Ajutoare umanitare din donatii (alimente, haine, jucarii) pentru mamele singure si copiii lor.

Ca si continuare al proiectului ASOC, din 2001 pâna in prezent am lucrat la dezvoltarea proiectului CRPIEF.

 

ACTIUNEA O SANSA SIGURA! -componenta ASOC

Integrarea social economica a tinerelor fara sustinatori si fara calificare.

NECESITATE. Sansele de angajare pentru o tânara necalificata de 16 ani si fara posibilitati materiale si financiare de formare profesionala sunt extrem de mici. Necesitatea acestui proiect este impusa de: lipsa finantarilor pentru aceasta categorie de beneficiari, lipsa unui sistem de finantari directe pentru aceasta categorie de beneficiari.

OBIECTIVE. Incadrarea acestor tinere in societate. Stabilirea unui echilibru economic pentru aceste tinere pentru asigurarea unor surse de venituri constante. Combaterea prostitutiei.

EVALUARE. Prezenta la orele de curs si interesul acordat acestuia. Integrarea sociala in colectivul de munca si supravegherea acestor tinere inca 3 luni de la incadrarea in munca.

LISTA SPONSORILOR...

In aprilie 2000 CAUPS a fost inregistrat ca organizatie non-guvernamentalã. In primul an de activitate, CAUPS a beneficiat de un ajutor financiar...

Membrii CAUPS sunt deschisi tuturor sugestiilor primite de la beneficiari si grupurile tintã, si de multe ori aceste sugestii ne-au fost de un real folos in activitãtile noastre...
citeste mai mult...
Vrei sa fi voluntar? Daca vrei sa fii voluntar o zi, o saptamâna, o luna, sau mai mult, te asteptam sa ne suni sau sa trimiti un e-mail. Se asigura masa si cazarea. Inscrie-te acuma !
Constructii, Administrativ, Fundraising Se elibereaza diploma de voluntar care sigur iti va aduce numai avantaje in cariera si viata ta ! Inscrie-te acuma !
citeste mai mult...
Sponsori, donatori, persoane fizice care fac posibila infiintarea Centrului social pentru ingrijirea varstnicului de tip rezidential Livada Cluj.
Cristorean Sebastian; Mosincat Maria; ORA Social Hilfe Verein-Austria; RADOX; APLAST; ValRom; Sanex, Cluj-N; Delap Invest & Sarco Exim; ECO Mat; Sanvel...
citeste mai mult...
 

 

Gazduire gratuita oferita de HostVision COPYRIGHT (C) 2000-2019 www.caups.ro Toate drepturile rezervate