Noi suntem cea mai buna alegere pentru directionarea celor 2% din impozitul tau sau 20 % din impozitul firmei tale.

2% pentru CAUPS


CAMPANIA Anuala - REDIRECTIONEAZA 2% catre FUNDATIA CAUPS SANSE EGALE pentru finalizarea lucrarilor la CENTRUL LIVADA !

 

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit.

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionat de catre fiecare cetatean.

Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariul din anul trecut, sa sprijiniti finalizarea lucrarilor la Centrul de varstnici Livada, pana la data de 25 MAI.

Sumele stranse din donatii si sponsorizari vor fi utilizate pentru achizitionarea diferentelor de materiale necesare finalizarii lucrarilor de constructie la Centrul de varstnici Livada.

Daruiti bucurie, iubire si bunicilor nostri !!!

Tipareste formularul si distribuiti-l familiei, prietenilor, colegilor sau angajatilor vostri !

 

Informatii despre 2% si Formularul 230

 

Totul despre Directionarea/ Sponsorizarea cu 20% din baza impozabila a firmei tale

 

Materiale necesare finalizarii lucrarilor la Centrul de Varstnici LIVADA

 


 

CU IMPOZITUL TAU POTI AJUTA BATRANI AFLATI IN DIFICULTATE; VEZI CE MATERIALE MAI AVEM NEVOIE PENTRU FINALIZAREA LUCRARILOR LA CENTRUL LIVADA

 

 

Galeria de Imagini

Despre Noi

Misiunea fundatiei CAUPS este sprijinirea persoanelor aflate in dificultate (vârstnici, femei, copii), promovarea dezvoltarii sociale si economice durabile, imbunatatirea calitatii vietii individuale si colective, protectia si conservarea habitatului natural. Avem ca obiectiv acoperirea segmentului în furnizarea de servicii sociale; devenind un actor principal în regiunea Nord-Vest a României. mai mult...

 

Contact

Address: Sat Livada 203, Petrestii de Jos, CLUJ, RO
Telephone: +4 0372 968269
E-mail: contact@caups.ro