PAGINA PRINCIPALA
DESPRE CAUPS
CENTRUL LIVADA
PROIECTE
SPOSORIZARE
VOLUNTARIAT
ALBUME FOTO
MEDIA
LISTA SPONSORILOR
CONTACT
 

CENTRUL LIVADA
Clãdirea Centrului pentru îngrijirea vârstnicului va fi formatã din parter si mansardã, dormitoare, bãi, dusuri, cabinet medical, bucãtãrie, depozite, salã de mese, salã asteptare, salã recreere
citeste mai mult...

Daca vrei sa fii voluntar o zi, o saptamâna, o luna, sau mai mult, te asteptam sa ne suni sau sa trimiti un e-mail. Se asigura masa si cazarea. Citeste contractul de voluntar.
citeste mai mult...

Incepând din 1990, un grup de persoane din Cluj Napoca, România s-a implicat intr-o serie de activitãti prin care au asistat diferite categorii sociale dezavantajate: vârstnici, mame singure, someri, orfani si copii ai strãzii.
citeste mai mult...
 
“E mai usor sa fii generos decat sa regreti ca nu ai fost.”
Informatii Sponsorizare pentru firme si persoane fizice  

 

 

Sponsorizati chiar acum 2% ca persoana fizica sau 20% ca Firma din impozitul datorat Statului, Centrului de vârstnici LIVADA!

detalii aici...

CU DONATIA DVS. VOR FI ACHIZITIONATE DIFERENTELE DE MATERIALE NECESARE PENTRU FINALIZAREA LUCRARILOR LA CENTRUL DE VARSTNICI LIVADA.

VA MULTUMIM PENTRU CONTRIBUTIA DVS!

 

WITH YOUR DONATION. WILL BE PURCHASED MATERIAL DIFFERENCES REQUIRED FOR COMPLETION OF THE WORKS AT THE ELDERLY ,,LIVADA".

THANK YOU FOR YOUR CONTRIBUTION!

 
 
CENTRUL LIVADA LISTA SPONSORILOR...
Numãrul beneficiarilor rezidenti va fi de 60..a beneficiarilor ce necesitã îngrijire la domiciliu va fi de aprox. 200 vârstnici pe an. Capacitatea serviciilor oferite
Servicii oferite: Tip REZIDENTIAL (Serviciile vor satisface întregul lant de nevoi fizice, personale, sociale, spirituale si intelectuale ale acestora). Consiliere socialã; Consiliere psihologicã;
citeste mai mult...
Vrei sa fi voluntar? Daca vrei sa fii voluntar o zi, o saptamâna, o luna, sau mai mult, te asteptam sa ne suni sau sa trimiti un e-mail. Se asigura masa si cazarea. Inscrie-te acuma !
Constructii, Administrativ, Fundraising Se elibereaza diploma de voluntar care sigur iti va aduce numai avantaje in cariera si viata ta ! Inscrie-te acuma !
citeste mai mult...
Sponsori, donatori, persoane fizice care fac posibila infiintarea Centrului social pentru ingrijirea varstnicului de tip rezidential Livada Cluj.
Cristorean Sebastian; Mosincat Maria; ORA Social Hilfe Verein-Austria; RADOX; APLAST; ValRom; Sanex, Cluj-N; Delap Invest & Sarco Exim; ECO Mat; Sanvel...
citeste mai mult...
 

 

Gazduire gratuita oferita de AMPLICA